Territorial

El Lloret rep l'Escala en el duel més atractiu

1a catalana. A més de l'enfrontament entre els equips gironins, el Farners rep el Vilassar i l'Abadessenc, la Molletenca (tots dos a les 16 h)

La vuitena jornada del campionat de lliga de primera catalana s'inicia avui amb quatre representants gironins en escena. El duel més destacat el disputaran el Lloret, que rep l'Escala (17.00 h). Els dos conjunts van perdre els seus enfrontaments de la passada jornada i intentaran refer-se com sigui. El conjunt selvatà, dirigit per Edu Urdiales, només ha guanyat un partit i ja encadena cinc jornades sense triomf –tres empats i dues derrotes– que l'han apropat perillosament a les posicions de descens directe a segona catalana.

L'Escala va perdre a casa, en l'últim minut, contra el Mataró (2-3) i contra els lloretencs voldrà treure's l'espina de l'ensopegada dolorosa. Els jugadors dirigits per Pitu Batlle no estan fent un mal inici de campionat, i és que es troben en la vuitena posició, amb onze punts, només a tres del líder, el Vic.

L'oportunitat del Farners

El conjunt de Santa Coloma rep la visita del Vilassar (a les 16.00 h). Els selvatans van aconseguir una bona victòria contra la Molletenca a domicili (1-4), que els va permetre escalar posicions en la taula, un fet que es pot prolongar si obté el segon triomf consecutiu contra el Vilassar, un conjunt situat just per sobre en la classificació. Si sumen els tres punts, els jugadors dirigits per Miquel Muñoz i Lluís Padrós se situaran al bell mig de la taula, en una posició còmoda per afrontar els següents partits del campionat.

Un altre representant gironí que juga avui és l'Abadessenc. Els de Sant Joan reben el cuer, la Molletenca, a les 16.00 h. El duel és d'allò més important per als del Ripollès, ja que aquests es troben en la penúltima posició després de sumar quatre dels 21 punts possibles. Tot el que no sigui aconseguir una victòria davant la seva afició serà una gran decepció per a l'Abadessenc, que necessita els tres punts per evitar despenjar-se a la part més baixa de la classificació.

IGUALTAT

La taula està molt comprimida; hi ha només tres punts de distància entre el vuitè i el primer

LA NECESSITAT

L'Abadessenc ha de guanyar el cuer si no vol veure's despenjat a la part més baixa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)