Territorial

El Lloret venç i agafa oxigen

1a catalana. Els selvatans van haver de remuntar per guanyar el duel de la demarcació

El Lloret només havia guanyat un partit aquest curs i necessitava tres punts per agafar aire fresc i intentar sortir de la zona baixa de la classificació. Ahir, en el duel de la demarcació contra un conjunt escalenc que després d'un gran inici de curs en les últimes jornades ha perdut pistonada. La primera meitat va tenir alternances i tots dos equips van disposar de bones ocasions per avançar-se, però els gols van arribar en la segona meitat. L'Escala va colpejar primer amb un gol de Teixi en una falta llunyana (62'), però el Lloret va aconseguir empatar molt aviat mitjançant Pol Gómez. Els selvatans, van culminar la remuntada en els últims deu minuts gràcies a un gol de Narcís de penal (83'), i un altre de Lamine de xilena en el 88'. Lamine, igual que Arnau, va debutar ahir amb el primer equip procedent del filial per cobrir les nombroses baixes que arrosseguen els d'Edu Urdiales.

LLORET 3 L'ESCALA 1

LLORET: Prado, Huerta (Arnau, 60'), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros, Aparicio (Lobo, 78'), Chino (Ramírez, 76'), Mateo, Majó (Narcís, 76'), Puntí i Martínez (Lamine, 83'). L'ESCALA: Blanquera, Pau RIbas (Agustí, 83'), Jordi Mir (Gasull, 69'), Adrià Serra, Teixi, Ridao (Muniesa, 63'), Masjoan, Pepu Soler, Negre, Nil Pàmies i Ricard Ferrer. GOLS: 0-1 (62') Teixi. 1-1 (65') Pol Gómez. 2-1 (83') Narcís, de penal. 3-1 (88') Lamine. ÀRBITRE: García Peñacoba. T.G.: Als locals Prado, Martínez, Lobi i Arnau; i als visitants Jordi Mir, Negre, Nil Pàmies, Ricard Ferrer i Agustí. T.V.: Al porter suplent visitant Quesada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)