2a divisió A

El protagonista de la jornada

David Rodríguez, davanter de l'Alcorcón

Li faltava fer un trio

David Rodríguez, que acumula 112 gols en la seva carrera, va marcar el seu primer ‘hat-trick' com a futbolista professional en la golejada contra el Llagostera (6-1) i ja és el pitxitxi en solitari de segona A amb vuit dianes

“Vull superar els 20 gols de l'any passat”, diu l'atacant, de 29 anys

“Estic molt contentpersonalment i també per les bones sensacions que transmet l'equip, els meus gols també són gràcies al grup”, diu David

L'Alcorcón va aconseguir dissabte passat contra el Llagostera la golejada més gran del club a segona A (6-1), superant la del 2011 contra el Las Palmas (5-0). El conjunt dirigit per Juan Muñiz arribava al duel a Santo Domingo després de dues derrotes seguides, però es va refer amb una actuació brillant que va deixar embadalits els aficionats madrilenys (en el minut 37 de partit els locals ja guanyaven per 5-0), un triomf que enlaira l'Alcorcón fins a la tercera posició de la taula amb 16 punts, a només quatre del líder, l'Osasuna.

En el terreny personal el partit va tenir un clar protagonista, David Rodríguez, que va marcar tres dels sis gols del seu equip i es va emportar la pilota a casa de record. N'hi havia per a això i per a molt més, i és que es tractava del primer hat-trick del davanter com a futbolista professional –fins ara havia fet 19 doblets, vuit dels quals el curs passat–. Rodríguez, de 29 anys, s'ha abonat a fer gols al llarg de la seva carrera (n'acumula 112) i amb els tres de dissabte ja n'ha fet vuit aquest curs, i és el pitxitxi en solitari de segona A –el segueix Yuri, de la Ponferradina, amb set–. L'atacant de Talavera de la Reina, que va tenir una breu experiència a primera divisió en dues etapes diferents amb l'Almeria i el Celta (14 partits i un gol en total), no es conforma, i per això té al cap superar les vint dianes que va marcar el curs passat en el primer any a l'Alcorcón. “Estic molt content personalment i també per les bones sensacions que transmet l'equip, els meus gols també són gràcies al grup. Ara tinc el repte de superar els 20 que vaig marcar l'any passat.”

Després de la golejada contra el Llagostera l'Alcorcón ja ha marcat 17 gols aquest curs (Rodríguez n'ha fet gairebé la meitat), cosa que el converteix en el segon equip més golejador de la categoria de plata, només superat per l'Oviedo (18).

19
doblets
ha marcat David Rodríguez al llarg de la seva carrera, vuit dels quals el curs passat en el primer any a l'Alcorcón.
20
gols
va fer l'atacant, el curs passat, el seu rècord personal.
17
gols
ha marcat l'Alcorcón, gairebé la meitat obra de David Rodríguez (8). El conjunt madrileny és el segon equip més golejador de la categoria, només superat per l'Oviedo (18).
6-1
Golejada
més gran de l'Alcorcón a 2a A, que supera la del 2011 amb el Las Palmas (5-0).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)