Territorial

El gol és cosa d'Arranz

1a catalana. El punta del Martinenc, pitxitxi de la categoria empatat amb Sergio Navarro, del Sants, ha marcat el 75% dels gols del seu equip, i tots s'han traduït en punts

No ha tingut l'inici de lliga esperat, però si el Martinenc està a la zona mitjana de la taula i no més avall és, en gran part, gràcies a Sergi Arranz, autor de la majoria de dianes del seu equip.

En concret, ha fet sis dels vuit gols del conjunt del Guinardó o, el que és el mateix, el 75% de les dianes del seu equip. A més, tots els seus gols s'han traduït en punts; només en l'empat a zero contra l'Abadessenc al Municipal del Guinardó, els d'Agustín Vacas han puntuat sense que Arranz veiés porteria.

Uns números, però, que tampoc són estranys en la figura del punta que va passar de la vintena de gols les altres dues temporades que va jugar a primera –amb l'Horta i el Montcada–. “Sóc la referència de l'equip, i per això faig gols; si jugués algú altre segur que també marcaria”, explica Arranz, que té clar quin és l'objectiu de l'equip: “Últimament n'estem fent una de freda i una de calenta, però l'objectiu és estar a dalt en les últimes jornades.”

LA DADA

6
dianes.
Dels 8 gols del Martinenc, el 75% els ha fet Sergi Arranz i quatre han servit per obrir la llauna.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)