Territorial

A casa, toca aixecar el vol

1a catalana. El nou tècnic de l'Abadessenc s'estrenarà a casa amb la intenció de començar a sumar de tres en tres. El rival serà un Vic a qui Dani Juvany va dirigir fa dues temporades

Dani Juvany viu la seva primera setmana sencera com a tècnic de l'Abadessenc amb l'objectiu de recuperar un equip tocat tant físicament com moralment. “M'he trobat un vestidor que ha passat una situació complicada i, a més, les lesions i sancions han deixat una plantilla molt curta. Malgrat tot, en els primers entrenaments ja vaig detectar molta il·lusió per revertir la situació i els futbolistes van ser molt receptius”, explica l'osonenc, que es va estrenar a la banqueta diumenge a Vilassar de Mar amb una derrota per 2-1.

Aquesta setmana, Juvany tindrà l'oportunitat de començar a sumar de tres en tres a casa, on serà clau que l'Abadessenc es faci fort si vol aconseguir la permanència. De fet, l'única victòria dels del Ripollès la van aconseguir en la segona jornada de lliga amb el suport del seu públic.

Retrobament al camp

Més enllà de ser l'estrena a casa, el partit també tindrà un afegit per a Dani Juvany. I és que el tècnic coneix bé el Vic, on va entrenar diverses temporades primer en el futbol de base i durant un curs i mig el primer equip: “Serà especial per a tots. Per a mi perquè hi vaig entrenar molts anys, i per a l'Abadessenc perquè és tota una fita que et visiti un Vic en competició oficial.”

Juvany va agafar el Vic a tercera divisió en el tram final del curs 2012/13 però no el va poder salvar del descens. En la temporada 2013/14 va fer un curs destacable a primera catalana, però al juny l'entesa amb l'àrea esportiva no es va produir i Juvany es va desvincular del club.

EL PROTAGONISTA

El vestidor ha passat una situació difícil i, a més, la plantilla està minvada per lesions i sancions. També he detectat il·lusió
Serà especial, ja que vaig entrenar molts anys a Vic i per l'Abadessenc: és una fita rebre'l en lliga
Dani Juvany
entrenador de l'abadessenc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)