Territorial

Sobreviure a la pressió

1a catalana. Amb l'obligació de pujar per segon any consecutiu, el Santboià intentarà que el 4-0 del darrer partit de lliga davant del Balaguer serveixi d'impuls després d'un inici irregular

“Tots som conscients que tot el que no sigui pujar voldrà dir que no hem fet les coses bé”. Així de contundent es mostra Ramon Andreu, president del Santboià, conscient també, però, que aquesta “no serà una tasca fàcil”.

Tot i els ambiciosos objectius, l'equip havia començat el curs de manera irregular, uns resultats que ja havien despertat el 'run-run' de l'afició... Fins diumenge. El 4-0 contra el fins aleshores invicte Balaguer va tallar d'arrel tots els dubtes i va inflar de moral l'equip i l'afició. “La plantilla i el cos tècnic ja estaven animats, però guanyant 4-0 al Balaguer vam demostrar a l'afició i als rivals que som un equip per estar a dalt”, explica el president Andreu.

Amb una plantilla de qualitat fora de tot dubte i amb una afició que torna a confiar en l'equip, al Santboià només li queda vèncer el gran obstacle de cada any, la pressió. “Segurament els últims anys ens hem marcat objectius massa ambiciosos i hauríem d'anar més a poc a poc”, se sincera Andreu... “però l'objectiu d'aquest any és pujar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)