Territorial

Un bon dia per començar les respectives reaccions

1a catalana. L'Escala es desplaça fins a Andorra (a les 16.00 h), el Farners rep el Mollet (16 h), l'Abadessenc ha de reaccionar contra el Vic (16 h) i el Lloret, contra el Sants (17 h)

Novament molts representants gironins en la categoria juguen en la jornada avançada d'avui els seus partits del campionat de lliga. L'Escala és l'equip que tindrà un duel més complicat, sobretot pel desplaçament que haurà de fer, i és que els jugadors dirigits per Pitu Batlle visiten el camp de l'Andorra (a les 16.00 h). Els escalencs encadenen tres partits perdent i, de mica en mica, han anat baixant posicions en la classificació. Guanyant els tres punts contra els andorrans tornarien a aconseguir un coixí còmode de punts respecte de les posicions de descens, el principal objectiu.

El Farners rep la visita del Mollet (a les 16.00 h). Els de Santa Coloma hauran de mostrar la seva millor versió si volen esgarrapar algun punt davant la seva afició, que encara no ha vist guanyar l'equip. A la mateixa hora, l'Abadessenc rep la visita del Vic. Els jugadors dirigits per Dani Juvany, que s'estrenarà com a tècnic dels de Sant Joan a casa, han de reaccionar immediatament si no volen veure's despenjats en el fons de la classificació. Però els entrebancs que hauran de superar els ripollencs, amb múltiples baixes per sanció i lesió, són un agreujant per a una plantilla molt curta i converteixen el matx contra els vigatans en una muntanya complicada de superar.

La jornada es completarà amb el matx que jugarà el Lloret, com a local, contra el Sants (a les 17.00 h). Els jugadors dirigits per Edu Urdiales no han perdut a casa –han aconseguit dues victòries i dos empats– i voldran continuar amb aquesta tendència contra un rival que està situat, com els selvatans, en el bell mig de la classificació.

En la jornada de demà, el Girona B rebrà el Manresa i la Jonquera visitarà l'Horta (els dos, a les 12.00 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)