Territorial

Una oportunitat per agafar avantatge

Divisió d'honor juvenil. El Girona visita el camp del Cornellà (16.30 h) amb l'objectiu de sumar tres punts que l'allunyin del descens

L'equip juvenil del Girona visita el camp del Cornellà (a les 16.30 h). El conjunt dirigit per Robert Vila, que ha sumat només un punt dels últims nou possibles, intentarà tornar al camí del triomf i així ampliar l'avantatge respecte a les posicions de descens. Al davant, tindrà un rival que no passa el millor moment de joc, però que en els darrers anys ha demostrat que cuida el futbol de base. I és que el Cornellà és el penúltim classificat, a només dos punts dels gironins. “Sabem que ens trobarem un rival complicat, dur i físic, que defensa amb gent molt alta. A priori, el Cornellà és del grup de clubs que tenen assimilada la categoria, però el seu inici no ha estat bo. És el clar exemple que ningú s'escapa de la competitivitat de la lliga”, analitza Vila, que per al partit contra els del Baix Llobregat tindrà l'única baixa d'Abad, ja que Bargallo tornarà a l'equip després de complir tres partits de suspensió.

LA PRÈVIA

Sabem que ens trobarem un rival complicat, dur i físic, que defensa amb gent alta i grossa
Robert Vila
Entrenador del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)