Territorial

El Barça necessita les rotacions per continuar avançant

Divisió d'honor juvenil. La situació a la taula obliga els de Gabri a continuar guanyant tot i les dificultats del calendari

El Barça juvenil no es pot permetre més patinades que les que va protagonitzar en les jornades 5, 6 i 7 (1 punt de 9). El conjunt de Gabri no va poder sumar uns punts molt valuosos que li van fer deixar el lideratge. Ara, tant sí com no, necessita recuperar terreny i per això no ha de fallar en la lliga. No serà fàcil per al conjunt blaugrana, que dimecres va jugar un partit de la Youth League. “Tenim dos dies de recuperació i els jugadors no hi estan acostumats. Serà un partit difícil, ens hem de recuperar i ens hem preparar bé”, va explicar Gabri després de la victòria contra el BATE al Miniestadi. “A casa, els equips vénen a recular i a tancar-se a darrere, els hem vist a l'Stadium i són jugadors de tercer any i que ja coneixen la categoria. Ens costarà molt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)