Territorial

L'Abadessenc cau amb dignitat tot i les baixes

1a catalana. Els de Dani Juvany es van avançar en el minut 1, però el Vic va fer valdre l'experiència per remuntar

L'Abadessenc continua sense aixecar el cap i ahir va encadenar la setena derrota. A banda dels resultats, però, la imatge de l'equip ha millorat notablement després de l'arribada de Dani Juvany a la banqueta, i ahir als ripollesos se'ls va tornar a escapar el partit per detalls. De fet, el partit es va posar de cara per a l'Abadessenc en la primera jugada, quan David Martín va aprofitar una centrada d'Illa per obrir la llauna. La resposta del Vic va ser ràpida, i en el 3' Peque va aconseguir empatar amb un xut creuat. Tot i el cop dur, els locals van seguir controlant el matx fins que just abans del descans el col·legiat no va xiular unes mans a l'interior de l'àrea del Vic. En la represa, els vigatans van agafar més pes en el partit i van poder capgirar el resultat en el 57' amb un penal que Puigdesens va provocar i que ell mateix va transformar.

ABADESSENC 1 VIC 2

ABADESSENC: Joel, Xerry (Dani, 20'), Guillem, Francolí (Houssan, 81'), Aleix, Illa, Serra (Fitó, 60'), Uri Ramos, David Martín, Massegur i Sergi. VIC: Reig, Carrascal, Raul, Hèctor, Busquets, Tuneu (Joan, 58'), Isma, Peque (Gil, 86'), Buceto (Roca, 69'), Adri Salas (Guillem, 81') i Puigdesens. GOLS: 1-0 (1') David Martín. 1-1 (3') Buceto. 1-2 (57') Puigdesens, de penal. ÀRBITRE: Baron Ajenjo. T.G.: Als locals Pajares, Uri Ramos i Fitó; i als visitants Isma, Puigdesens i Hèctor. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.