Territorial

El Lloret continua invicte com a local

1a catalana. Els d'Edu Urdiales es van deixar remuntar en la primera part però Narcís va acabar salvant un punt

El Lloret s'està abonant als empats i en les primeres deu jornades ja n'ha sumat sis. La nota més positiva és que a casa encara no coneixen la derrota, fet que els ha permès sumar 9 dels 11 punts com a locals. Ahir, els d'Edu Urdiales van obtenir un empat en un partit que va mantenir l'emoció fins al final. El Lloret va tenir el control en els primers minuts i es va poder avançar gràcies a un gol d'Albert Puntí en una internada per banda esquerra (14'). Quan més dominava, però, el Sants va colpejar per partida doble i va capgirar el resultat gràcies als gols de Gala (26') i Peke (29'). En la represa, els lloretencs van trobar l'empat per mitjà de Narcís (57'), aprofitant una pilota morta. En el tram final, tots dos equips van disposar de les seves ocasions, però ningú va aconseguir desnivellar la balança del marcador.

LLORET 2 SANTS 2

LLORET: Juki, Huerta, Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros, Aparicio (Majó, 76'), Chino, Arnau (Arsen, 83'), Puntí (Moisés, 58'), Martínez (Expósito, 46') i Narcís (Lobo, 76'). SANTS: David, Castillo, Picolo, Peke (Felip, 69'), Guille (Aleix, 76'), Navarro, Gala, Fabregat, Crivillés (Pau, 69'), Arbulu i Carrique. GOLS: 1-0 (14') Puntí. 1-1 (26') Gala. 1-2 (29') Peke. 2-2 (57') Narcís. ÀRBITRE: Ceacero Solana. T.G.: als locals Pol Gómez, Puntí, Chino i Lobo PÚBLIC: Uns 600 espectadors.