Territorial

Els detalls tornen a penalitzar el Girona

Divisió d'honor juvenil. Els de Robert Vila van tenir entre les cordes el Cornellà, però els locals van treure profit de les errades dels gironins

El Girona continua adaptant-se a la categoria a còpia de cops, i ahir no va poder esgarrapar cap punt del camp del Cornellà tot i fer un partit seriós i dur el control en certs moments. En els primers minuts el Cornellà va ser l'amo de la possessió, però només va crear perill amb un parell de passades a l'esquena de la defensa que no van acabar en res. El Girona a poc a poc va anar entrant en el partit i en els últims minuts del primer temps va tenir grans ocasions per avançar-se. Álamo i Puig van ser una amenaça constant per la banda, però cap de les seves internades va acabar amb rematada. En canvi, qui sí que va trobar porteria va ser David, però el porter local Caleb es va lluir per evitar el gol. Quan més controlat estava el partit per als gironins, Ahmed va saber treure profit d'un mal servei de Santaló i va avançar el Cornellà en el 45'. Després de la represa el Girona va sortir amb el mateix guió contra un Cornellà necessitat de punts que es va tancar al darrere. Els gironins van intentar trencar la defensa local una vegada rere l'altra, però sempre sense fortuna. La possessió va ser totalment per als de Robert Vila, però van prendre les decisions més amb el cor que amb el cap. En canvi, el Cornellà es va trobar còmode defensant i va tenir la sort de sentenciar en el 79' amb un gol de Dan a la sortida d'un córner. En el temps afegit va arribar el premi del gol per al Girona per mitjà de Pimentel (93'), però ja era tard per remuntar.

CORNELLÀ 2 GIRONA 1

CORNELLÀ: Caleb, Sergi (Pulido, 73'), Dan, Ricard, Karim, Joel (Alejandro, 82'), Victor, Chillón, Ahmed (Palomar, 85'), Mainí (Víctor García, 63') i Anas. GIRONA: Carles Santaló , Guillem, Mario (Torres, 20'), Abde, Álamo, David, Puig (Pimentel, 59'), Blay (Labiano, 51'), Joel, Coro (Sala, 70') i Bargalló. GOLS: 1-0 (45') Ahmed. 2-0 (79') Dan. 2-1 (93') Pimentel. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: Als locals Karim i Anas; i al visitant David. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)