Territorial

El Farners goleja el segon classificat

1a catalana. Els de Santa Coloma van fer un bon partit i aconsegueixen així la primera victòria a casa

El Farners va vèncer còmodament el Mollet, fins ahir l'únic equip que es mantenia invicte de la categoria. I és que a Santa Coloma era una tarda perfecta per trencar estadístiques ja que, amb la victòria, els jugadors dirigits per Miquel Muñoz i Lluís Padrós van estrenar-se, per fi, davant la seva afició. Els primers minuts van ser igualats, tot i que els locals van fer les millors aproximacions de gol fins que, en el minut 35, un penal molt discutit i protestat pels visitants, va significar el primer gol de la tarda de Pitu Riart, que només cinc minuts més tard va aprofitar un servei de córner per enlairar-se més que ningú i amb un gran cop de cap tornar a perforar la porteria. Durant la segona meitat, el Mollet ho va intentar, però els espais que es creaven feien presagiar un tercer gol colomenc –Ricky Solà feia anar de bòlit la defensa molletenc–. En el 72' una de les contres trenades pel Farners va acabar amb el tercer gol, obra de Nierga a passada de Vilà (72'). Al final, Pol, el porter del Mollet va evitar una golejada major d'un Farners que, com a única nota positiva, va patir la lesió muscular de consideració de Criado, que s'haurà d'aturar forçosament.

FARNERS 3 MOLLET 0

FARNERS: Martí Bartrina, Massegú, Pitu Riart, Criado (Cals, 5'), Marc Vilà (Rossell, 79'), Ivan Fernández, Ricky Solà (Moha, 79') Tena, Dot (Arjona, 68'), Ivan García (Ferran Nierga, 45') i Güell. MOLLET: Pol, Arroyo, Solivellas, Serrano, Jordi (Parra, 78'), Juan Pérez, Chiqui, Aitor (Mañosa, 45' (Paredes, 62'), Illescas, Gurrea (Ranchal, 45') i Jandro (Juancho, 55'). GOLS: 1-0 (35') Pitu Riart de penal. 2-0 (40') Pitu Riart. 3-0 (72') Ferran Nierga. ÀRBITRE: Luceño Soriano. T.G.: als locals Massegú, Tena, Ivan García i Cals; als visitants Serrano, Arroyo, Jordi i Illescas. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 150 espectadors al municipal de Santa Coloma de Farners.