1a femenina

L'Espanyol perd els punts en el tram final de partit

1a divisió femenina. Les noies de Polidano van plantar cara en un enfrontament molt igualat decidit en els últims minuts (80' i 85')

El Llevant va tallar la ratxa victoriosa de l'Espanyol, que havia encadenat dues victòries consecutives prèviament, en un partit molt igualat i decidit en els instants finals. Les de Toni Polidano van encaixar el primer gol a pilota aturada i després van ser sentenciades al contraatac. Els primers minuts van ser dominats per les visitants, tot i que l'Espanyol va fer una passa endavant que li va permetre arribar amb perill a l'àrea rival. Troyano i una caiguda de Xiqui dins l'àrea van ser les dues accions de perill de les locals respostes pel cop de cap d'Andrea al final del primer temps. En el segon temps, el partit es va equilibrar de nou i les ocasions van brillar per la seva absència. El perill només arribava a pilota aturada, però sense encert per a cap dels dos equips.
La pilota aturada
En el tram final, però, el Llevant sí que va tenir l'encert i va colpejar dues vegades per endur-se els punts. Maitane va enviar al fons de la xarxa un servei de córner, i amb l'Espanyol bolcat a l'àrea rival buscant l'empat, les blaugrana van sentenciar amb el 0-2.

ESPANYOL 0 LLEVANT 2

ESPANYOL: Andrea, Cotado, Inés, Estibi, Pereira, Troyano (Aroa, 54'), Zaira, Lombi, Paloma, Aina i Xiqui (Pelegrí, 68'). LLEVANT: Lourdes, Olivia, Sonia, Laura, Maitane, Charlyn, Nerea (Lucía, 59'), Leticia, Alharilla (Carol, 85'), Alba (Mariajo, 73') i Adriana. GOLS: 0-1 (80') Maitane. 0-2 (85') Charlyn. ÀRBITRE: Albelda Bárcena. T.G.: a la visitant Maitane. PÚBLIC: unes 500 persones a la ciutat esportiva Dani Jarque.