Territorial

Una alegria de prestigi

1a catalana. El Girona B va superar el Manresa, el líder, en un partit molt seriós que serveix als gironins per sumar la primera victòria del curs a casa

El filial gironí no ha començat la temporada com s'esperava, però ahir els gironins van fer el primer pas per capgirar la situació i, tot i rebre la visita del líder, van sortir amb les idees molt clares i van aconseguir sumar els primers tres punts del curs a casa. Als gironins se'ls va posar el partit a favor molt aviat. En el minut 2, Juanpi va obrir la llauna després d'aprofitar un refús d'un un contra un davant de Yama que ell mateix havia errat. A diferència d'altres dies, el Girona B no es va deixar endur pels nervis i va tenir el partit controlat. En defensa, els de Nacho Castro van estar molt sòlids i no van concedir poques arribades als manresans. Després de la represa el partit es va igualar més, però el Manresa es va quedar amb deu (55') per l'expulsió de Soler. El Girona B va aprofitar la superioritat i Serrano, en una jugada individual per la banda dreta, va fer pujar el 2-0 al marcador. Quan els gironins ja tenien el triomf a tocar, Mamau va cometre un penal que Noah va transformar en el 2-1 (84'), però els tres punts ja no es van escapar.

GIRONA 2 MANRESA 1

GIRONA: Oliveros, Yaya (Mario, 80'), Ignacio, Mamau, Nahuel, Bech (Genís, 62'), Carbó, Serrano, Gelmà, Sanding (Soufiane, 69') i Juanpi (Daniel Segura, 80'). MANRESA: Yama, Moha, Balboa (Enric Soriano, 48'), Solernou, Ferry, Pereira, Clop, Sergi Suárez (Gerard Bordas, 60'), Kevin (Noah, 60'), Rebollo (Maturana, 24') i Soler. GOLS: 1-0 (2') Juanpi. 2-0 (60') Serrano. 2-1 (84') Noah, de penal. ÀRBITRE: Molina Ruiz. T.G.: Als locals Yaya i Bech; i als visitants Roman, Moha, Noah, Ferry i Maturana. T.V.: Al local Mamau (83') i als visitants Soler (55') i Clop (89'), tots per doble groga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)