1a femenina

Passejada per Albacete

1a divisió femenina. Alexia Putellas va ser la gran protagonista de la golejada del Barça al camp de l'Albacete, on va fer quatre gols

El Barça no va tenir pietat de l'Albacete i li va marcar tots els gols que va fallar la setmana passada contra l'Sporting de Huelva. La gran protagonista de la golejada va ser Putellas, autora de quatre gols. El partit va començar amb una oportunitat desviada de Bergara, però en la segona ocasió ja va arribar el primer gol amb una vaselina de Putellas. Passat el minut 30, la golejadora va repetir en una centrada de Miriam. Abans del descans, Olga amb un potent xut va fer el 0-3 i en l'inici de la segona part Putella va rubricar el pòquer assistida per Olga i Patri. Amb el 0-5, l'Albacete va tenir l'ocasió de marcar el gol de l'honor, però Paños va aturar un llançament de penal a Maria. Això va acabar d'ensorrar les locals, i el Barça ho va rematar marcant cinc gols més en quinze minuts.

ALBACETE 0 BARÇA 10

ALBACETE: Rei, Tere, Palo, Miri, Leles, Mati (Costa, 58'), Vanessa (Morales, 70'), Carla (Madrigal, 64'), Maria, Alba i Eli (Garrido, 79'). BARÇA: Paños, Torrejón, Leire, Bergara, Ruth, Marta Unzué (Patri, 56'), Miriam, Melanie (Gemma, 56'), Hermoso, Olga García (Cristina, 69') i Putellas (Bárbara, 69'). GOLS: 0-1 (11') Putellas. 02- (32') Putellas. 0-3 (35') Olga. 0-4 (52') Putellas. 0-5 (62') Putellas. 0-6 (76') Bárbara. 0-7 (77') Cristina. 0-8 (81') Jenni. 0-9 (85') Bárbara. 0-10 (89') Patri. ÀRBITRE: Collado López.