2a divisió A

Debutar sent el millor

Sergio González va guanyar el premi al millor entrenador català del curs 2014/15, ahir a la 4a Gala de les Estrelles, gràcies a la desena posició de l'Espanyol la temporada passada, al qual, a més, va dur fins a les semifinals de la copa del Rei en la seva primera temporada com a tècnic de primera divisió. L'entrenador de l'Espanyol es va imposar al del Bayern, Pep Guardiola, i a Paco Herrera, exentrenador de Las Palmas, amb el 60% dels vots. Sergio va recollir el premi de mans de Joan Collet, president de l'Espanyol, que va recordar que “tothom entrena per primera vegada a primera divisió en alguna ocasió” i que al català “li ha arribat ara, que era quan li havia d'arribar”.

Sergio González va agrair el premi “a qui va pensar que havia de ser un dels candidats”, i també als seus jugadors: “Ells són els que fan que estigui aquí, igual que el cos tècnic. Jo només sóc la cara visible.” A més, l'entrenador periquito va donar les gràcies també a la seva dona, que el va acompanyar ahir a la gala: “Veu més futbol que jo!” Sergio va dir que la major diferència entre ser futbolista i entrenador és lluny dels terrenys de joc. “La diferència és que no desconnectes, perquè has de pensar a qui convoques, a qui no, veure en què pots millorar... De vegades estàs sopant i se t'acut una idea, t'aixeques, l'apuntes i després segueixes sopant”, va explicar. Joan Collet va afegir que el nou màxim accionista de l'Espanyol sap que: “Sergio és el nostre entrenador.”

MOLT DESTACAT

Sergio González es va imposar en la votació a Pep Guardiola i Paco Herrera amb el 60% dels vots

AGRAÏMENTS

“Els jugadors són els que fan que estigui aquí, igual que el cos tècnic. Jo només sóc la cara visible”

Sergio, molt ben acompanyat

Sergio va estar ahir molt ben acompanyat. A més de la seva dona i de Joan Collet, també va rebre el suport dels consellers Albert Garrofer, Montserrat Tordera i Francesc Ciprés. També hi havia el seu ajudant Diego Ribera; el preparador físic, Miquel Gomila; el director esportiu, Òscar Perarnau; el capità, Javi López, i el central Álvaro González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)