Territorial

Ser més competitius per retrobar-se amb la victòria

Divisió d'honor juvenil. El Girona, que fa quatre partits que no guanya, vol reaccionar avui en la visita del Manacor (16 h)

Al juvenil del Girona li està costant més del compte adaptar-se a la divisió d'honor. El conjunt dirigit per Robert Vila ha començat la temporada molt irregular i no passa un bon moment, ja que acumula quatre partits sense guanyar –tres derrotes i un empat– i és a un sol punt de la zona de descens. És per això que els gironins volen reaccionar avui mateix en la visita del Manacor (a les 16 h al municipal de Vilablareix), cinquè classificat.

“L'equip està fent coses bé, però no les suficients per guanyar. Quant a joc estem fent passos endavant, però hem de competir millor per tenir més possibilitats de gunayar”, explica l'entrenador, Robert Vila, que defineix el rival de la manera següent: “El Manacor és un equip que s'ajunta moltíssim en defensa i que després aposta pel contraatac, s'exposen poc, juguen directes i tenen dos puntes de molta qualitat. Gestionen bé l'estratègia, són forts en defensa i intenten aprofitar ràpidament les transicions, i amb aquest discurs els ha anat molt bé fins ara.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)