Territorial

Consolidar la reacció

1a catalana. El Girona B vol enllaçar el segon triomf al camp de la Molletenca (a les 16.30 h) i acostar-se a la permanència. D'altra banda, el Lloret, molt solvent a casa, rep l'Avià (a les 16 h)

L'onzena jornada del grup 1 de primera catalana arrenca avui amb la disputa de tres partits, dos dels quals amb representació gironina. Qui primer entrarà en joc és el Lloret, que rebrà l'Avià a les quatre de la tarda, només mitja hora abans que el Girona B visiti la Molletenca.

El Girona B, a escalar

El conjunt dirigit per Nacho Castro ha fet un primer tram de temporada molt fluix, amb només tres victòries en els primers deu partits de lliga, que l'han dut a ocupar plaça de descens –ara mateix els gironins, amb deu punts, estan a un de la permanència–. Tot i això, sembla que el conjunt gironí va trobant a poc a poc el bon camí i en la jornada passada va aconseguir una victòria balsàmica contra el líder, el Manresa (2-1), que ha de donar autoestima als de Nacho Castro. El rival d'avui, penúltim amb només quatre punts, sembla propici per enllaçar dues victòries per primera vegada aquest curs.

Mantenir el fortí

El Lloret, el rei de l'empat –sis en deu partits–, està basant gran part dels seus èxits en els partits com a local. L'equip d'Edu Urdiales ha sumat nou dels dotze punts que acumula fins ara davant la seva afició i es manté invicte a casa, un punt fort que els lloretencs intentaran mantenir avui en la visita de l'Avià, sisè classificat amb disset punts. L'objectiu del Lloret és sumar la tercera victòria del curs per així allunyar-se una mica més de la zona de descens, ara mateix a un punt.

Demà, més teca

La resta de representants gironins de la competició entraran avui en joc, amb el duel gironí entre l'Escala i el Farners (16 h) com a plat fort. També jugaran el cuer, l'Abadessenc, que visita el camp del Mollet a les dotze del migdia, la mateixa hora en què la Jonquera s'enfrontarà al Mollet a domicili.

GIRONA B

Els gironins van derrotar el líder, el Manresa (2-1), i han guanyat confiança

LLORET

Els d'Edu Urdiales, invictes a casa, volen allunyar-se del descens

DIUMENGE

Demà serà el torn de l'Abadessenc, la Jonquera i el duel gironí entre l'Escala i el Farners
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)