Territorial

Una victòria de maduresa

Divisió d'honor juvenil. El Girona s'imposa al Manacor, demostra que a poc a poc s'adapta a la categoria i aconsegueix tres punts molt importants

El Girona ha estat pagant en aquest inici de temporada la falta d'experiència en la categoria i ha deixat escapar molts punts per petits detalls. Ahir, però, contra el Manacor, els de Robert Vila van fer un pas endavant i es van mostrar com un equip molt sòlid que va fer molt poques concessions als balears, que arribaven a Vilablareix a la cinquena posició. Els gironins van saltar al camp amb les idees molt clares. Conscients que el joc de l'equip en les últimes setmanes era l'exigible, i que el que faltava era tenir el nivell de competitivitat que exigeix la categoria, els de Robert Vila van dur el timó del partit des del primer minut. Amb un alt percentatge de possessió, el Girona va tenir entre les cordes els balears en la primera mitja hora, i gairebé podria haver deixat el partit sentenciat. La falta d'efectivitat, però, va fer que només Torres veiés porteria per posar l'1-0 al marcador. En l'últim quart d'hora de la primera part el guió va canviar. El Manacor va fer un pas endavant a través del joc directe traient profit de les segones jugades. En els moments de patiment, però, va ser quan el Girona va demostrar més maduresa, defensant amb ordre i contundència i permetent poques ocasions als visitants. En la represa l'empenta del Manacor no va afluixar, però el Girona es va mostrar molt ferm per mantenir l'avantatge. El Manacor va acumular cada vegada més jugadors al davant, però els gironins va anar responent i trobant alternatives gràcies als canvis. Gràcies a la capacitat d'adaptació que va mostrar l'equip en cada moment, al final, en el 87', Mario va firmar la sentència definitiva.

GIRONA 2 MANACOR 0

GIRONA: Santaló, Puig (Adrià Álvarez, 89'), Guillem, Abde, Mario, Álamo, Rubio, Coro, Torres (Pol Blay, 68'), Bargalló (Portavella, 65') i Joel Arimany (Pimentel, 74'). MANACOR: Soto, Comas (Lucas, 57'), Palmer, Rigo (Allo, 79'), Vecina, Carlos, Rullán (Nelson, 74'), Gómez, Garau, Miquel i Mateu (Castedo, 27'). GOLS: 1-0 (19') Torres. 2-0 (87') Mario. ÀRBITRE: Gómez Menenses. T.G.: als locals Gómez, Soto i Palmer; i als visitants Álamo, Puig i Torres.