Territorial

El Lloret, rei dels empats

1a catalana. Els d'Edu Urdiales dominen l'Avià, però perdonen i s'han de conformar amb un punt. És el setè empat en onze partits

LLORET 1 AVIÀ 1

LLORET: Juki, Huerta (Peti, 54'), Pol Gómez, Poderoso, Pol Ros, Moisés, Chino, Arnau, Puntí (Romero, 82'), Aparicio (Arsen, 54') i Narcís. AVIÀ: Sergi, Toni, Gigi, Roger, Pol, Béjar, Torres (Noguera, 71'), Arnau (Jordi, 88'), Pablo (Uri, 76'), Joussef (Valls, 60'), Peke (Pau, 82'). GOLS: 0-1 (41') Gigi. 1-1 (57') Peti. ÀRBITRE: Roig Antoja. T.G.: als locals Poderoso, Moisés i Chino; i als visitants Torres, Béjar, Valls, Arnau i Toni. COMENTARI: El Lloret continua una setmana més sense conèixer la derrota a casa, però tot i això li està costant arrancar. Als selvatans els costa molt sumar els tres punts, i en les primeres jornades han empatat en set ocasions. Ahir, contra l'Avià, més que sumar un punt, els d'Edu Urdiales en van deixar escapar dos, i és que els selvatans van ser els grans dominadors del partit, sobretot en la segona meitat. En la primera, l'enfrontament va tenir alternances dels dos equips. Tot i que el Lloret va disposar de més arribades que l'Avià, van ser els visitants els que van saber treure profit d'una de les seves ocasions per avançar-se en el marcador. Gigi, a la sortida d'un córner, va fer el 0-1 (41'). En la represa el Lloret va sortir amb molta més intensitat que el rival i va ser el clar dominador del partit. Des del primer moment, els selvatans van disposar d'arribades amb perill, però no va ser fins al 57' que Peti, que ahir tornava a l'equip, va fer el gol de l'empat aprofitant una pilota morta. Després del gol de l'empat els lloretencs van continuar insistint i van disposar de tres ocasions molt clares per fer el 2-1, però entre Sergi i la falta de punteria, el gol del triomf no va arribar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)