Territorial

L'Escala i el Farners volen sortir de la zona baixa

1a catalana. Els escalencs reben la visita del Farners (16 h) amb l'objectiu de sortir del descens contra uns selvatans en bona forma

L'Escala ha anat de més a menys en aquest primer tram de temporada i després de deu jornades l'equip de Pitu Batlle es troba amb 11 punts a la quinzena posició, en zona de descens. Avui, a casa, els de l'Alt Empordà tenen l'oportunitat de sortir de la part baixa en el duel de la demarcació contra el Farners (16 h). Els selvatans, però, no els posaran les coses gens fàcils, i és que l'equip de Miquel Muñoz i Lluís Padrós també necessita sumar punts, ja que només tenen un punt més que els escalencs, dotze, i són onzens. El Farners, a més, arriba amb la confiança renovada després de la golejada que la setmana passada els va donar els tres punts contra el líder, el Mollet (3-0).

A banda del duel de la demarcació, avui també disputaran els seus respectius partits l'Abadessenc i la Jonquera. Els ripollesos, que encadenen set derrotes consecutives, visiten el camp del Mollet (12 h) amb la intenció de començar a sumar, mentre que la Jonquera intentarà obtenir tres punts al camp del Sants (12 h) per mantenir-se en la zona noble de la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)