Territorial

El Girona B perdona i es queda sense el triomf

1a catalana. Als de Nacho Castro els va faltar encert en els metres finals per decidir un partit força controlat

El Girona B no va aconseguir donar la continuïtat desitjada al triomf contra el Manresa de diumenge passat, però ahir va aconseguir enllaçar dos partits sense perdre per primer cop aquesta temporada. L'empat a zero contra la Molletenca, però, va deixar als gironins un gust de derrota, ja que van fer mèrits per tornar cap a casa amb els tres punts sota el braç. Després d'una primera meitat amb més alternances, el filial gironí va ser molt superior en la segona meitat i va tenir el partit controlat en tot moment més enllà d'una rematada al travesser de Brian en el 75'. La falta d'encert en l'últim terç de camp, però, va acabar condemnant els gironins. Serrano, Bech, Sanding i Juanpi en dues ocasions, van tenir el gol de la victòria a tocar, però ahir la bona imatge del Girona no es va poder materialitzar en una nova victòria.

MOLLETENCA 0 GIRONA B 0

MOLLETENCA: Jan, Marc, Víctor, Cabanas, Toni, Padilla (Genís, 47'), Luis (Cano, 60'), Álvaro (Pou, 76'), Mario (Dani, 69'), Rafa (Javi, 69') i Brian. GIRONA B: Quinti, Nacho (Pujol, 64'), Yayá, Carbó, Serrano, Bech, Gelmà (Mario, 60'), Juampi, Nahuel, Sanding (Soufiane, 60') i Javi. ÀRBITRE: Gurrera Farnós. T.G.: Als locals Jan i Álvaro; al visitant Yayá. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)