Territorial

L'Abadessenc no pot plantar cara al líder i encadena la vuitena

1a catalana. Els de Dani Jubany es van veure clarament superats pel Mollet

MOLLET 4 ABADESSENC 1

MOLLET: Pol, Arroyo, Suli (Guty, 70'), Jordi, Parra, Juan Pérez, Chipi (Vega, 70'), Aitor, Edu Ranchal (Castro, 85'), Jandro (Paredes, 85') i Juancho (Illescas, 80'). ABADESSENC: Joel, Pajares, Dani (Lluc, 46'), Aleix, Maiki, Uri Ramos (Mesa, 53'), Berenguer, David Martín, Massegur, Illa (Jordà, 69') i Sergi. GOLS: 1-0 (23') Jandro. 2-0 (25') Edu Ranchal. 3-0 (36') Juancho. 3-1 (39') Maiki, de penal. 4-1 (53') Chipi. ÀRBITRE: Faig Pijuan. T.G.: Al local Pol; i als visitants Illa, Maiki i Massegur. COMENTARI: L'Abadessenc continua sense aixecar el cap i ahir a Mollet va encadenar la vuitena derrota consecutiva. Els de Dani Jubany, a més, van deixar enrere la millora en la imatge que havien ofert en els darrers partits i ahir no van poder plantar cara en cap moment al Mollet. Els ripollesos van concedir moltes facilitats en defensa, i els molletencs en van saber treure profit a través d'arribades per banda. Jandro va obrir la llauna aprofitant una centrada que es va passejar per l'àrea sense que ningú la refusés. El primer gol del Mollet va fer abaixar els braços a l'Abadessenc que va encaixar dos gols més en menys d'un quart d'hora. Edu Ranchal (25') i Juancho (36'), van sentenciar el partit amb dos grans gols de volea. El gol de Maiki de penal abans del descans (39'), no va servir de res a l'Abadessenc, que en la represa va encaixar el 4-1, obra de Chipi, que matava el partit.