Territorial

L'Escala es treu l'espina golejant el Farners

1a catalana. L'efectivitat dels de Pitu Batlle en els últims vint minuts decideix un duel amb alternances que permet als escalencs sortir del descens

L'Escala i el Farners arribaven al duel de la demarcació amb tendències oposades. Els de l'Alt Empordà havien perdut els últims quatre partits, mentre que els selvatans venien de guanyar contra el líder el primer partit a casa. Ahir, però, van ser els escalencs els que es van acabar enduent els tres punts en un partit amb moltes ocasions per als dos equips que es va decidir gràcies a la major efectivitat dels locals en els últims minuts de partit. Els porters van ser els principals protagonistes en la primera meitat, ja que una vegada rere l'altra van fer inútils els contraatacs d'un i altre equip. En la represa, els de Pitu Batlle van fer un pas endavant i van agafar un lleuger domini en el matx. Tot i això, no va ser fins al 71' que els locals es van avançar gràcies a un gol de Ricard Ferrer a la sortida d'un córner. El Farners no es va rendir i va disposar de tres ocasions per empatar el partit, però li va faltar encert en els metres finals. Qui no va perdonar va ser l'Escala, que en els últims minuts va sentenciar gràcies als gols de Feixas (86'), aprofitant una assistència de Teixidor, i del mateix Teixidor (88'), assistit per Negre.

L'ESCALA 3 FARNERS 0

L'ESCALA: Quesada, Pau Ribas, Lluís Ferrer (Adrià Serra, 69'), Salam (Feixas, 78'), Ramírez, Molinas (Teixidor, 70'), Jam, Muniesa, Andrés García (Negre, 58'), Pepu Soler (Gasull, 70') i Ricard Ferrer. FARNERS: Bartrina, Massegur, Vila (Rossell, 74'), Fernández, Riki Solà, Tawa, Cals (Arjona, 51'), Giró (Dot, 80'), Ivan Garcia, Güell i Nierga. GOLS: 1-0 (71') Ricard Ferrer. 2-0 (86') Feixas. 3-0 (88') Teixidor. ÀRBITRE: Mas López. T.G.: Als locals Lluís Ferrer, Pau Ribas, García, Negre, Ricard Ferrer i Quesada; i als visitants Riki Solà, Güell, Giró, Nierga i Cals. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.