Territorial

El Lloret, abonat a l'empat

1a catalana. El conjunt dirigit per Edu Urdiales ha sumat set empats en les onze primeres jornades de lliga. L'equip lloretenc defensa molt bé però li falta pólvora en la part ofensiva

La lectura d'un empat pot variar molt: des de considerar que s'ha sumat un bon punt fins a tenir la sensació que se n'han escapat dos. Aquest és el dilema que ha tingut moltes vegades aquest curs el tècnic del Lloret, Edu Urdiales, i és que el seu equip ha sumat set empats en onze jornades. “És cert que si penses que dues victòries són gairebé l'equivalent al que hem sumat nosaltres amb set partits penses que caldria haver guanyat més partits. Tot i això, molts empats són fruit d'un molt bon treball defensiu i això és positiu”, explica el tècnic, que remarca un aspecte clau en l'inici de curs dels lloretencs: “Hem tingut un munt de lesions en les posicions d'atac. Si recuperem efectius i millorem una mica els registres, segur que els bons resultats arribaran ja que som un equip consistent.”

El Lloret ocupa la zona baixa de la taula però amb una de les millors xifres defensives del grup, amb només nou gols en contra. Els lloretencs intentaran fer valer la seva fortalesa demà al camp de l'Andorra, en un duel clau per escapar-se de la zona perillosa de la classificació.

Una tradició

Enguany el percentatge d'empats dels lloretencs en les primeres jornades s'ha disparat, però no és un fet aïllat d'aquesta temporada. El curs passat el Lloret ja va ser el conjunt que va sumar més empats després de 34 jornades, amb un total de 14, i fa dos cursos els d'Edu Urdiales es van quedar a només un –en van sumar onze– d'atrapar el primer classificat en aquest aspecte, que va ser l'Unificació Llefià, amb un total de dotze.

EL PROTAGONISTA

Hi havia molts jugadors nous, i estem demostrant que continuem sent molt consistents
Edu Urdiales
Entrenador del lloret
Potser sí que caldria haver sumat més victòries, però em quedo amb el fet que molts empats són el fruit d'un bon treball defensiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)