Territorial

La Jonquera, embalat

1a catalana. El conjunt fronterer enllaça tres victòries que l'han fet escalar fins a la tercera posició en la taula. Tot i així, els d'Axel Vizuete, el millor equip gironí de la competició, toquen de peus a terra i prefereixen anar pas a pas

La tònica general en l'inici de curs dels sis equips gironins de primera catalana és més aviat pobra, amb l'Abadessenc (18è, cuer), el Girona B (16è) i el Farners (14è) a la zona vermella de la taula i amb el Lloret (13è) i l'Escala (11è) que tampoc estan per tirar flors. L'excepció és la Jonquera, que ha guanyat els tres últims partits i ja és tercer amb 20 punts, a més de ser el segon equip més golejador del grup primer amb 17 dianes a favor (només el supera l'Avià, amb 19).

Tot i estar en una situació idíl·lica en la classificació, el conjunt dirigit per Axel Vizuete vol tocar de peus a terra i no mira més enllà del partit següent, encara que tampoc renunciarà a res un cop assolida la permanència. “L'equip està en un gran moment de confiança i en una posició capdavantera en la taula, i això ens dóna un plus extra en els partits, que reflecteixen el bon treball en el dia a dia en els entrenaments. L'objectiu és no patir tant com l'any passat per salvar-nos, així que volem ser a la zona tranquil·la i assegurar la permanència al més aviat possible, però després no ens posarem límits”, diu Vizuete, tècnic d'un grup jove de jugadors que també es beneficia de l'experiència dels més veterans.

La Jonquera intentarà allargar la seva particular ratxa diumenge en la visita del Manresa (16 h), el quart classificat.

LES REACCIONS

L'equip està en un gran moment de confiança i en una posició capdavantera en la taula, i això ens dóna un plus extra en els partits
Volem assegurar la permanència al més aviat possible, però després no ens posarem límits
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)