Territorial

Trobar la continuïtat a Saragossa

Divisió d'honor juvenil. El Girona, amb la moral alta després de l'últim triomf, visita el camp del cinquè classificat (16 h)

El Girona juvenil va aconseguir la setmana passada una victòria molt important contra el Manacor (2-0) que va tallar una mala ratxa de quatre partits sense guanyar. El triomf va permetre als gironins allunyar-se fins a tres punts de la zona de descens, una distància que intentaran ampliar avui en la difícil visita al camp del Saragossa, cinquè classificat.

El conjunt dirigit per Robert Vila, onzè amb onze punts, té la il·lusió d'enllaçar la segona victòria –aquesta temporada només ho ha aconseguit una vegada– i de trobar la continuïtat a Saragossa. “Ens feia falta aquesta última victòria, a poc a poc anem fent passos endavant i creixent com a equip. Ara visitarem el camp d'un bon equip, però hi anirem sense cap mena de por i amb l'objectiu de continuar competint a un bon nivell. És un d'aquells partits que et fan créixer”, comenta Robert Vila.

LA PRÈVIA

Visitarem un bon equip, però hi anirem sense cap por. És un d'aquells partits que et fan créixer
Robert Vila
tècnic del girona juvenil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)