Territorial

L'últim tren per mantenir l'esperança de salvació

1a catalana. L'Abadessenc, cuer a nou punts de la permanència, rep l'Escala (16 h) en el duel gironí de la jornada. El Farners s'enfronta al Mataró a casa (15.30 h) i el Lloret juga al camp de l'Andorra (16 h)

La dotzena jornada del grup 1 de primera catalana arrenca avui amb la disputa de quatre partits, tres dels quals tindran representació gironina. El Farners rebrà el Mataró (15.30 h), el Lloret jugarà al camp de l'Andorra i l'Abadessenc i l'Escala s'enfrontaran a Sant Joan de les Abadesses (16 h) en el duel gironí de la jornada.

Els locals, amb urgències

El partit entre l'Abadessenc i l'Escala agafa un caràcter de final per als locals. El conjunt ara dirigit per Dani Jubany –fa tres partits que és al capdavant de l'equip– és el cuer destacat amb només quatre punts en onze partits (una victòria i un empat) i ha enllaçat vuit derrotes. Una situació que ha deixat els del Ripollès a nou punts de la permanència i que els obliga a sumar avui els tres punts per continuar amb unes mínimes esperances de salvació. Al davant hi tindran l'Escala, un equip que es va retrobar amb la victòria en la jornada passada després de quatre derrotes seguides. Els de Pitu Batlle, onzens amb 14 punts, no es poden despistar, i és que tenen la zona vermella a només dos punts per sota.

D'altra banda, el Farners, que va perdre l'últim partit precisament contra l'Escala (3-0), intentarà retrobar el bon camí rebent el Mataró, un equip que fa sis partits que no perd, mentre que el Lloret (tretzè amb 13 punts) vol trencar la ratxa de tres empats seguits al camp de l'Andorra, conjunt que transita per la zona de descens.

El Girona B i la Jonquera

Els altres dos equips gironins de primera catalana jugaran avui. El Girona B, en descens, vol aixecar el vol rebent el Vilassar (12 h), mentre que la Jonquera, tercer després de tres victòries seguides, rep el Manresa (quart).

NECESSITATS

L'Abadessenc, amb quatre punts en onze jornades, ha enllaçat vuit derrotes

DEMÀ

El Girona B rebrà el Vilassar de Mar (12 h), i la Jonquera, el Manresa (16 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)