Territorial

El Farners cau sense pal·liatius

1a catalana. Els selvatans encaixen un gol molt aviat (5') i es queden sense capacitat de reacció després d'una errada de Bartrina (24')

Lluny de la versió que van mostrar els de Miquel Muñoz i Lluís Padrós contra el líder, el Mollet (3-0), el Farners ahir es va tornar a mostrar molt vulnerable en defensa contra un Mataró que va aprofitar les facilitats per endur-se els tres punts. Des de ben aviat el partit es va girar en contra dels selvatans. Rodri, en el 5', va aprofitar una autopista que va deixar la defensa local per fer el primer gol mataroní. Amb el 0-1 al marcador, el Farners va intentar reaccionar amb un xut de falta de Riki Solà que Joel va refusar a córner (21'), però en el 24' Bartrina no va poder refusar bé amb la cama dolenta i va permetre que Rodri fes el 0-2 a plaer. A més, el Farners tampoc va tenir sort en la jugada posterior, ja que el col·legiat no va xiular un clar penal sobre Marc Vilà per considerar que hi havia una falta prèvia molt rigorosa. En la represa el domini visitant va ser total. El Mataró va tenir una ocasió rere una altra per ampliar l'avantatge, però en les ocasions més clares Aitor va topar amb el travesser i Cristian amb el pal. Al final, però, un minut després d'una molt bona ocasió d'Arjona que hauria pogut canviar el guió, Sergio Urbano va fer el 0-3 definitiu amb una magistral vaselina des de la frontal de l'àrea (66'). Els selvatans, molt tocats anímicament, ja no van reaccionar i van acabar abaixant els braços en els últims minuts.

FARNERS 0 MATARÓ 3

FARNERS: Bartrina, Massegú, Toni Rossel (Dot, 75'), Pitu Riart, Marc Vilà, Ivan Fernández, Riki Solà (Ivan Garcia, 75'), Tena, Cals (Arjona, 55'), Güell (Moha, 75') i Nierga. MATARÓ: Joel, Willy, Héctor, Isma, Abel, Tarri (Sergi, 46'), Fiti, Baba (Víctor, 80'), Aitor (Ariño, 70'), Ousman (Cristian, 55') i Rodri (Sergio Urbano, 65'). GOLS: 0-1 (5') Rodri. 0-2 (24') Rodri. 0-3 (66') Sergio Urbano. ÀRBITRE: Acevedo Dudley. T.G.: Als locals Marc Vilà, Toni Rossell i Güell; i als visitants Tarri, Willy, Ousman, Baba, Ariño i Fiti. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)