Territorial

L'Escala fa valer l'efectivitat

1a catalana. Els de Pitu Batlle s'imposen al camp de l'Abadessenc i deixen els de Dani Juvany molt tocats

L'Escala necessitava encadenar la segona victòria per sortir de la zona baixa de la classificació i ho va aconseguir al camp d'un Abadessenc que cada jornada que passa està més enfonsat a la classificació. Els ripollesos encadenen ja nou derrotes consecutives i amb només quatre punts tenen la permanència a vuit. A més, als de Dani Jubany els està costant molt adaptar-se a la categoria, i ahir van tornar a perdre en un partit en què no van ser inferiors. Però la major experiència i intensitat dels escalencs va resultar decisiva i va permetre als de Pitu Batlle endur-se la victòria. L'Escala va començar a encarrilar el triomf en el minut 31 gràcies a un gol de Salam, que va aprofitar una pilota morta dins l'àrea. En la represa, Feixas va ampliar l'avantatge pels visitants amb un golàs de trenta metres (49'). Maiki va reduir distàncies en el 89' des dels onze metres, però els locals no van tenir temps per a més.

ABADESSENC 1 L'ESCALA 2

ABADESSENC: Joel, Pajares, Francolí, Dani (Maiki, 55'), Aleix, Edgar, Lluc (Mesa, 70'), Berenguer, David Martín, Massegur (Èric, 55') i Sergi (Fitó, 80'). L'ESCALA: Quesada, Salam, Sergi Ramírez, Molina, Muniesa, Adrià Serra, Agustí (Teixi, 57'), Masjoan, Pepu Soler (Gasull, 57'), Freixas (Ridao, 78') i Nil Pàmies. GOLS: 0-1 (31') Salam. 0-2 (49') Feixas. 1-2 (89') Maiki, de penal. ÀRBITRE: Martínez Navarro. T.G.: Als locals Pajares, Francolí, Aleix i Lluc; i als visitants Salam, Sergi Ramírez, Adrià Serra, Masjoan i Pepu Soler.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)