1a femenina

L'Espanyol frena el Barça a casa

1a divisió femenina. El conjunt blanc-i-blau no concedeix ocasions al rival, que es deixa dos punts importants

El Barça perd pistonada en la lluita pel campionat de lliga per culpa de l'empat d'ahir a la ciutat esportiva Dani Jarque. L'Espanyol va aprofitar la seva bona feina defensiva i el vent per dificultar el joc de les blaugrana i aconseguir un valuós empat. De fet, hi van haver molt poques ocasions, sobretot en la primera meitat, que es va convertir en un joc al mig del camp sense profit. La primera oportunitat la va tenir Olga Garcia amb la cama esquerra, que va sortir desviada a la dreta de Norma, a finals de la primera meitat. La local Paloma va respondre amb una volea que també va marxar a fora. El segon temps va començar tal com va anar tota la primera meitat: pocs apropaments a les porteries. Tot i que el partit es va acabar obrint. La local Lombi va obligar Paños a actuar i, poc després, va obtenir la resposta de la blaugrana Alexia en una bona oportunitat que va sortir desviada. Poc després, Norma va haver de tornar a intervenir en un cop de cap de Jennifer Hermoso.
Final d'infart
Els equips van deixar per als últims minuts l'emoció, perquè Sandra, quan faltaven cinc minuts per al final del partit, va xutar fora. I la local Inés també va estar a punt de decantar la balança en l'últim instant si no hagués estat per la intervenció de Ruth.

ESPANYOL 0 BARÇA 0

ESPANYOL: Norma, Elba, Inés, Estíbi, Pereira, Troyano (Cotado, 68'), Zaira, Aroa, Lombi (Yasmina, 90'), Paloma (Xiki, 90') i Aina. BARÇA: Paños, Ane, Ruth, Melanie, Míriam (Gemma, 64'), Jennifer, Alexia (Sandra, 82'), Patricia (Irene, 64'), Marta, Leire (Bárbara, 64') i Olga. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: a la local Aroa i a la visitant Melani. PÚBLIC: unes 600 persones a la ciutat esportiva Dani Jarque.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)