Territorial

Sis minuts tomben el Girona

Divisió d'honor juvenil. Els de Robert Vila desconnecten durant deu minuts de la primera part i això els costa una derrota tot i tenir contra les cordes al Saragossa en molts moments

El Girona torna a caure en zona de descens després d'ensopegar al difícil camp del Saragossa en un partit marcat pel fort vent. Després de la bona imatge que els de Robert Vila van mostrar dissabte passat contra el Manacor, els gironins ahir van tornar a cometre errors en moments puntuals que els van allunyar de la victòria. Des del primer minut el Girona va sortir amb les idees molt clares. Els gironins van pressionar molt intensament i molt amunt la sortida de pilota dels aragonesos i els van dificultar molt la construcció del joc. De fet, el Saragossa va tenir moltes dificultats per passar del mig del camp en els primers minuts, però en el 12' els locals van treure profit d'un desajustament defensiu del Girona per obrir la llauna després d'una centrada que Casalo va rematar al fons de la xarxa. A partir del gol, el Girona va tenir deu minuts dolents en què li va faltar contundència i ordre en defensa, i el Saragossa ho va aprofitar per fer el segon gol, en una jugada idèntica a la del primer, que va culminar Andrés (18'). A poc a poc el Girona es va tornar a reorganitzar i es va convertir en el gran dominador del partit. De nou, el Saragossa es va trobar amb moltes dificultats per sortir jugant i el Girona va tenir bones ocasions. La més clara va ser de Pimentel, però la seva rematada des de l'àrea petita després d'una falta lateral va sortir alta. En la segona meitat, el domini del Girona encara es va intensificar més. En canvi, el Saragossa només va arribar a l'àrea de Santaló en dues ocasions a pilota aturada. Però per desgràcia dels gironins, ahir la punteria no estava afinada. Aarón va aturar un un contra un davant de Pol Blay i també va evitar el gol en una cop de cap de Pimentel. A poc a poc, el Girona veia com se li escapava el temps de capgirar el resultat i quedava condemnat pels mals minuts de la primera meitat.
Sense Joel
En l'expedició del juvenil del Girona cap a Saragossa es va produir la baixa de darrera hora del davanter Joel Arimany, perquè Pablo Machín el va reclamar perquè fes l'última sessió d'entrenament de la setmana amb el primer equip, i tot indica que serà aquesta tarda a la banqueta de Montilivi en el Girona-Albacete.

SARAGOSSA 2 GIRONA 0

SARAGOSSA: Aarón, Pérez, Roger, Arnau, Molinos, Zalaya, Andrés (Mario, 77'), Albajara (Pablo, 63'), Casalo, Alex (Nick, 73'; Toñín, 90') i David. GIRONA: Santaló, Guillem (Mas, 46'), Mario, Abde, Álamo, David, Queixal (Blay, 46'), Corominas (Bargalló, 46'), Pimentel, Torres (Verdaguer, 74') i Puig. GOLS: 1-0 (12') Casalo. 2-0 (18') Andrés. ÀRBITRE: Sergio Ferrando. T.G.: al local Zalaya i al visitant Guillem.