Territorial

La Jonquera, frenada

1a catalana. El conjunt fronterer es va veure superat per un Manresa que va remuntar en el tram final, quan els locals ja jugaven amb deu

La Jonquera, que enllaçava tres victòries abans del matx d'ahir, va veure frenada la seva bona ratxa amb una derrota a casa contra el Manresa. Els locals es va avançar molt aviat, concretament en el minut 8 de joc, mitjançant un cop de cap d'Albert Bassols. La Jonquera, envalentida pel gol, va continuar dominant el partit i va gaudir de més ocasions per ampliar l'avantatge, però el resultat no es va moure més abans de la mitja part. Després de la represa el partit va fer un gir arran de l'expulsió d'Anderson (55'), que va deixar la Jonquera amb un home
menys i que va donar ales al Manresa. Els visitants van aprofitar la superioritat numèrica per remuntar el partit en el tram final, amb dos gols pràcticament seguits de Rebollo (75') i Sergi Soler (78'), respectivament, que van deixar sense resposta el conjunt fronterer, ara sisè classificat.

LA JONQUERA 1 MANRESA 2

LA JONQUERA: Toni Montero, Anderson, Edile, Joel Rama, Zoubai, Albert Bassols (Alforcea, 55'), Chacón (Carlos, 77'), Henry (Muñoz, 72'), Amós Gasca (Eric, 87'), Pau Bonmatí (Vergara, 87') i Ivan Ruiz. MANRESA: Morgade, Balboa, Solernou, Pereira, Ricardo (Rebollo, 72'), Sorbas (Noah, 45'), Maturana, Vinasco (Soriano, 53'), Gerard Bordas, Sergi Soler i Moha. GOLS: 1-0 (8') Albert Bassols. 1-1 (75') Rebollo. 1-2 (78'). Sergi Soler. ÀRBITRE: López Jiménez. T.G.: Als locals Zoubai i Edile i als visitants Moha, Sergi, Campos, Soriano, Pereira i Maturana. T.V.: Per doble groga, al local Anderson (55').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)