Territorial

El guió es torna a repetir

1a catalana. El Girona B perdona el Vilassar en l'inici de la segona meitat i ho acaba pagant amb una derrota injusta en els últims minuts de partit

El filial gironí no acaba d'arrencar i ahir no va aconseguir encadenar el tercer partit consecutiu sense perdre per culpa d'un gol d'Adrià Blanchart a les acaballes del partit que va deixar els de Nacho Castro sense premi. Després d'una primera meitat en què els dos equips van ser molt imprecisos en atac, el Girona B es va aconseguir avançar en el marcador just en la represa (47') gràcies a un gol de Juanpi. A partir del gol, els gironins van gaudir de deu minuts de clar domini contra un Vilassar descentrat, però una vegada més els de Nacho Castro van desaprofitar les seves ocasions per sentenciar el partit. Qui perdona ho paga, i Masip va empatar el partit aprofitant una errada en la sortida de pilota dels gironins. Amb l'empat al marcador al Girona B li va tornar a aflorar l'angoixa de veure's en la zona baixa de la classificació i van endarrerir molt la línia defensiva, la qual cosa va facilitar que els visitants acabessin aconseguint el gol de la victòria en el minut 88.

GIRONA B 1 VILASSAR 2

GIRONA B: Quinti, Yaya, Mamau, Morales, Carbó, Serrano, Bech (Soufiane, 69'), Gelmà (Genís, 69'), Juanpi (Roque, 78'), Nahuel i Ferrón (Sanding, 78'). VILASSAR DE MAR: Castilla, González, Blanchart, Aybar, Espanya, Sergio, Nuñez (Pompido, 60'), Santolalla (Tejero, 78'), Masip (Bruno, 89'), Abad (Basagaña, 46') i Soufiane (Marcos, 78'). GOLS: 1-0 (47') Juanpi. 1-1 (61') Masip. 1-2 (88') Blanchart. ÀRBITRE: Pedrol Vozmediano. T.G.: al local Nahuel i al visitant Santolalla.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)