Territorial

Els selvatans firmen l'empat

1a catalana. En una última mitja hora boja, el Lloret i el Farners segellen una igualada que no els permet allunyar-se de la zona baixa

L'enfrontament entre els dos conjunts selvatans va acabar amb un repartiment de punts que no deixa del tot satisfet cap dels dos equips, ja que no els permet allunyar-se de la zona baixa de la taula. El duel va arrencar amb el domini dels locals, però en la primera meitat cap dels dos equips va trobar la manera de generar perill. En la represa, una jugada personal del jove Arnau Terradas va permetre als locals avançar-se en el marcador (60'). El gol va fer reaccionar un Farners necessitat de punts, i Nierga, que acabava d'entrar al terreny de joc, va capgirar el resultat en set minuts, aprofitant un córner per empatar i fent l'1-2 de falta directa. De reacció a reacció: el Lloret no va abaixar els braços i amb un xut des de molt lluny Puntí va fer el definitiu 2-2 que serveix perquè els d'Edu Urdiales allarguin la seva ratxa d'imbatibilitat fins a les sis jornades.

LLORET 2 FARNERS 2

LLORET: Prado, Arsen, Poderoso, Huerta, Puntí, Chino, Lobo (Riky, 55'), Moisés (Romero, 82'), Arnau (Óscar, 71'), Peti i Narcís (Majó, 55'). FARNERS: Bartrina, Massegú, Rossell (Nierga, 63'), Riart, Criado, Vilà, Fernández, Arjona (Pellicé, 71'), Tena, Giró (Lauren, 71') i García (Dot, 71'). GOLS: 1-0 (60') Arnau. 1-1 (71') Nierga. 1-2 (71') Nierga. 2-2 (80') Puntí. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: als locals Lobo, Poderoso, Peti i al tècnic Edu Urdiales; i als visitants Rossell, Fernández, Giró i García.