Nàstic

L'excel·lència és a fora

Nàstic. L'equip grana, que visita Anduva, no renuncia a millorar una temporada que ja mereix bona nota augmentant el rendiment a camp contrari, on no venç des del primer desplaçament

El Nàstic, situat en zona de fase d'ascens després del primer terç de campionat, rendeix per sobre de les expectatives, però malgrat això és ambiciós i exigent, i no renuncia a millorar. Sap que el principal dèficit el té en els partits a camp contrari, on només ha guanyat un dels set duels disputats, justament el primer desplaçament, al camp del Tenerife. Si millora a fora i manté el bon rendiment a casa, aconseguirà l'excel·lència i podrà lluitar per les fites més elevades. Avui té tot un repte per demostrar que les bones sensacions que mostra a estones en els partits lluny de Tarragona poden tenir continuïtat i que les errades que hi comet, i que paga molt cares, es poden solucionar. Visita el terreny de joc del Mirandés, que només té un punt menys i que encara no ha perdut com a local. Això sí, al seu estadi d'Anduva ha empatat quatre dels set partits disputats. L'exgrana Lago Junior és el màxim golejador (6 gols) d'un equip amb molt de poder ofensiu, ja que és el que ha marcat més gols a segona A (24). Els dos últims partits com a local els ha resolt amb un 3-0, contra l'Alcorcón i el filial de l'Athletic.

Lobato, sense ‘transfer'

Vicente Moreno no disposarà encara de l'última incorporació, l'home de banda esquerra Cristian Lobato, fitxat dijous després d'unes setmanes a prova i que encara no ha rebut el transfer de Grècia, últim país on va jugar. Marcos, Jean Luc i Gerard no són a la convocatòria ja que tot just acaben de recuperar-se dels problemes físics. Moreno considera que per guanyar a Anduva és clau aturar el joc ofensiu, potent perquè acumulen molts jugadors en atac, i tenir encert en atac, que és, assegura, el que els falta últimament a fora.

LES FRASES

Pel fet d'acumular molts jugadors a dalt generen moltes ocasions. A més, estan encertats
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Per mi no és cap sorpresa el Nàstic. És un club potent, per fer un equip per lluitar a dalt
Carlos Terrazas
ENTRENADOR DEL MIRANDÉS

L'amenaça dels locals, l'autor d'un gol històric

La principal amenaça ofensiva del Mirandés és ben coneguda a Tarragona. Es tracta de Lago Junior, que va defensar els colors del Nàstic les dues últimes temporades, a segona B. En la primera va ser un dels millors jugadors grana, amb molta presència en la lliga i en la fase d'ascens (42 partits) i 12 gols. En la segona, va tenir una continuïtat similar (39 partits), però no va fer tants gols: 5. Això sí, va marcar el més important, el que va obrir el camí de la victòria en la tornada de l'eliminatòria directa d'ascens, contra l'Osca. Al final de la temporada, Lago Junior no es va mostrar receptiu el primer cop que el Nàstic hi va contactar per renovar-lo i va preferir esperar. Després, quan ell va tenir interès a continuar, va ser el club grana el que va tancar-li la porta. De seguida, però, va trobar equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)