Territorial

Un punt que sembla d'or

Div. d'honor juvenil. El Girona empata contra el líder, el Mallorca

El Girona necessitava els tres punts per sortir de la zona de descens, però rebent la visita del líder, el Mallorca, semblava que obtenir un resultat positiu era poc menys que una utopia. Al final, però, els gironins van acabar rascant un empat que, a més, encara va ser poc premi pel gran partit que van fer. Els de Robert Vila van tenir el partit controlat fins que en la primera arribada visitant una sèrie de rebots desafortunats van acabar amb un gol en pròpia. Amb el marcador en contra, el Girona no va abaixar els braços; tot el contrari. El premi va ser el gol de l'empat de Joel abans del descans, i els gironins fins i tot van tenir alguna ocasió per capgirar el marcador. En la represa el guió es va repetir. El Mallorca no aconseguia crear perill, però en una jugada aïllada es va trobar amb l'1-2 de Javi Sánchez (60'). El Girona va tornar a ser valent, i amb tres defenses va aconseguir el gol de l'empat de Mario, i va fer mèrits per fer pujar el 3-2 al marcador, però el gol no va acabar arribant.

GIRONA 2 MALLORCA 2

GIRONA: Santaló, Guillem (Pimentel, 70'), Caste, Mario, Álamo, Rubio, Blay (Bargalló, 82'), Torres (Abde, 70'), Coro (Verdaguer, 63'), Puig i Joel. MALLORCA: Pocoví, Rafinha, Gregorio, Bonet, Pep Vidal, Jorge, Javi Sánchez, Remi, Ángel, Eder i Antoñino (Diego, 85'). GOLS: 0-1 (24') Caste, en pròpia porta. 1-1 (39') Joel. 1-2 (60') Javi Sánchez. 2-2 (73') Mario. ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: als locals Puig, Caste i David Álvarez; i al visitant Ángel. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)