Territorial

L'Escala es desperta tard

1a catalana. Els escalencs, superats del tot en la primera part, només van reaccionar després de la represa amb un gol de Teixi que no va servir de res

L'Escala va deixar escapar tres punts a casa contra el Tona (1-2) i va tallar una ratxa de dues victòries consecutives. En la primera part, el conjunt dirigit per Pitu Batlle es va veure superat completament pel Tona, que va fer una exhibició de futbol i va fer anar de corcoll els locals amb constants canvis de joc. Els osonencs es van avançar després de la mitja hora de partit amb un gol de Pol (33') i, poc després, ampliaven l'avantatge mitjançant Baruc (40'), que posava el 0-2 en el marcador i deixava les coses molt complicades als escalencs, molt inferiors. En la segona meitat, l'Escala va reaccionar i va començar a tenir més domini de la pilota, cosa que va propiciar el gol local. Teixidor va aprofitar un refús de la defensa per retallar distàncies (68') i donava vida al seu equip quan encara faltaven més de vint minuts per a la conclusió del matx. Però els locals no van ser capaços de tornar a perforar la porteria rival i el marcador ja no es va moure més. Al final de l'enfrontament els jugadors de l'Escala es van queixar a l'àrbitre del tracte rebut, i això va propiciar l'expulsió amb vermella directa de Negre.

L'ESCALA 1 TONA 2

L'ESCALA: Quesada, Pau Ribas (Nil Pàmies, 61'), Lluís Ferrer, Ramirez, Molinas (Negre, 45'), Muniesa, Agustí (Teixidor, 45'), Soler (Ridao, 67'), Feixas, Gasxull i Ferrer. TONA: Aleix, Eric, Toti, Aitor, Rubén, Pla, Gerard, Mendo (Pau, 89'), Fredy (Edu, 90'), Baruc i Pol (Crivi, 77'). GOLS: 0-1 (33') Pol. 0-2 (40') Baruc. 1-2 (68') Teixidor. ÀRBITRE: Vilaró Alarcón. T.G.: Als locals Ribas, Gasull i Quesada, i als visitants Toti, Fredy i Eric. T.V.: Vermella directa al local Negre (91').