Territorial

El futbol torna dos punts al Girona B

1a catalana. Un gol de Ferrón en el tram final del partit dóna el triomf als gironins

VIC 1 GIRONA B 2

VIC: Reig, Carrascal, Raúl, Hèctor, Busquets, Peque, Isma, Roca, Adri (Parés, 62'), Puigdesens i Macías (John, 77'). GIRONA B: Oliveros, Yaya, Morales, Mamau, Nahuel (Pujol, 90'), Bech, Gelmà, Sanding (Ferrón, 59'), Carbó, Juanpi (Mario, 46') i Soufiane (Genís, 85'). GOLS: 1-0 (53') Adri. 1-1 (67') Mario. 1-2 (89') Ferrón. ÀRBITRE: Hernández Cacho. T.G.: Busquets, Macías i Puigdesens; Morales. COMENTARI: L'inici de temporada del filial gironí no ha estat el desitjat. En alguns partits, els de Nacho Castro no han estat gaire fins, però en d'altres han acabat caient en els últims minuts quan havien fet mèrits per a més. Ahir, al camp del Vic, el futbol els en va tornar una als gironins. Després d'una segona meitat en què el Vic va estar millor, Ferrón va donar la victòria al Girona en el minut 89 aprofitant un contraatac per fer el definitiu 1-2. Abans, el Girona havia controlat el partit en el primer temps, però no havia estat encertat en els metres finals. En la represa, el Vic es va estirar i va dominar el partit, però tot i avançar-se en el marcador va veure com Mario i Ferrón capgiraven el resultat.