Territorial

El malson de l'Abadessenc no s'atura

1a catalana. Els ripollesos són golejats a Mataró i encadenen la desena derrota

MATARÓ 4 ABADESSENC 0

MATARÓ: Joel, Isma (Antonio, 75'), H. Urbano, Abel, Willy, Parri (Sergi, 75'), Fiti, Baba (Ousman, 81'), Aitor González (Ariño, 81'), Rodri (Sergio Urbano, 65') i Cristian. ABADESSENC: Joel, Pajares, Francolí, Aleix, Edgar (Jordà, 77'), Lluc (Dani, 66'), Pol, David (Mesa, 75'), Massa, Èric i Sergi (Maiki, 46'). GOLS: 1-0 (21') Aitor. 2-0 (25') Cristian. 3-0 (68') Sergio Urbano. 4-0 (80') Aitor. ÀRBITRE: Vidal Canal. T.G.: Als locals Abel, Isma i Ariño; i als visitants Pajares, Aleix, Edgar, Lluc i Dani. COMENTARI: L'Abadessenc, que ja encadena deu jornades perdent, cada setmana fa un pas enrere en les seves aspiracions de permanència, i ahir al camp del Mataró es va tornar a mostrar sense esma i va caure golejat per un possible rival directe. Des del primer minut, el Mataró va ser molt superior sobre el terreny de joc i els locals van materialitzar el domini amb dos gols en cinc minuts en la primera meitat que van deixar els de Dani Jubany molt tocats. En la represa, amb els ripollesos entregats, Urbano va firmar la sentència i Aitor González va fer el 4-0.