2a divisió A

Albert Ferrer esgota el crèdit

Moviments. El Mallorca decideix prescindir de l'entrenador i situa Pepe Gálvez a la banqueta. L'Osca, tot i no ocupar zona de descens, relleva Tevenet per Anquela, que torna a El Alcoraz

Els nervis dels clubs s'acceleren i, com sol passar, els entrenadors són els primers que ho paguen. Acabada la quinzena jornada, dos tècnics hauran perdut la feina. Luis García Tevenet va ser destituït a l'Osca diumenge al vespre, i ahir el damnificat va ser Albert Ferrer, acomiadat pel Mallorca. El conjunt balear va decidir prescindir de Chapi Ferrer ahir a la tarda i ho va fer oficial al cap d'unes hores.

El Mallorca ocupa zona de descens (és tercer per la cua), amb uns números ben pobres de tres victòries, sis empats i sis derrotes. L'última, dissabte al camp de l'Alavés. Ferrer ja estava qüestionat pels responsables del club, que ahir van decidir acomiadar-lo. De moment, l'escollit per rellevar-lo és Pepe Gálvez, fins ara segon entrenador.

El retorn d'Anquela

L'Osca ha trigat ben poc a trobar el relleu de Luis García Tevenet, destituït després de la derrota del seu equip al camp del Llagostera (2-0). El substituirà Juan Antonio Albacete Anquela, un clàssic del futbol estatal –Jaén (2a B i 2a A), Osca (2a B), Melilla (2a B), Águilas (2a B), Alcorcón (2a B i 2a A), Granada (1a) i Numància (2a A)–, que no tenia equip després de deixar el Numància al final del curs passat de mutu acord amb el club. D'aquesta manera, el tècnic andalús tornarà a la que va ser casa seva la temporada 2004/05, quan va dirigir el conjunt aragonès de febrer a juny i el va salvar del descens a tercera. Anquela, que ahir ja va fer el seu primer entrenament amb la plantilla i serà presentat avui, ha firmat fins al 2017 i debutarà dijous contra el Vila-real en la copa. L'Osca encadena quatre partits sense guanyar, però no ocupa zona de descens.

A més de Tevenet i Ferrer, hi ha altres tècnics qüestionats, com Joan Carrillo, que no ha fet reaccionar l'Almeria, i Ranko Popovic, tot i el triomf del Saragossa contra la Ponferradina.

DOS EN DOS DIES

5
tècnics
destituïts a 2a A: Sergi Barjuan (Almeria), Garitano (Valladolid), Agné (Tenerife), Tevenet i Albert Ferrer.

EN DESCENS

El Mallorca ha decidit cessar l'exblaugrana amb l'equip tercer per la cua

UN CLÀSSIC DE 2A A

Anquela no tenia equip després d'acabar el curs passat amb el Numància
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)