Territorial

Un descans ben merescut

1a catalana. La Jonquera arriba a la primera aturada de la competició com a millor equip de la demarcació, en el tercer lloc, i amb el millor bagatge golejador de tota la categoria

La primera catalana, com la resta de categories inferiors a la segona divisió B, farà aquest cap de setmana la primera aturada del curs. Transcorregut ja el primer terç de la temporada, es poden començar a fer valoracions i a la Jonquera el regust després de 13 jornades és d'allò més positiu: els fronterers són tercers en la taula, el millor equip de la demarcació de la categoria i també el conjunt més golejador. Així doncs, l'aturada suposa un fre a una dinàmica molt bona de resultats. “És cert que quan et trobes en un bon moment de forma i amb molta confiança pots pensar que és millor no parar. Tot i això, no crec que ens vagi malament ja que fa moltes setmanes que no desconnectem i ens anirà bé carregar les piles”, remarca Vizuete, conscient que el seu equip va ser dels més matiners a posar-se a treballar l'estiu passat.

L'atac funciona

Un dels aspectes més destacats en l'arrencada de la Jonquera és el bon rendiment golejador. A les dianes de davanters com Pol Compte (6), Carlos López (4) o Henry (4) aquest curs s'hi ha afegit des de l'inici Bassols, que ja en suma sis. “És un futbolista que sempre ha marcat gols, però aquest any el traiem més de la banda i el posem en la punta d'atac i això ens està donant un magnífic rendiment”, destaca Vizuete sobre el capità de l'equip, que ja encadena quatre temporades amb els verd-i-blancs.

Pol, amb compte

Més enllà del descans de la competició, l'aturada també anirà bé per recuperar efectius. Un d'ells és Pol Compte, que en les primeres onze jornades va ser una peça clau en l'esquema de Vizuete i va arribar a marcar sis gols. Al camp del Sants, fa dues jornades, el davanter va rebre un cop al turmell i no ha pogut tornar a jugar. “Amb aquesta lesió he d'anar a poc a poc. Si vull córrer massa i se'm fa un edema la cosa es pot allargar mesos”, remarca el jugador, que ja té ganes de tornar a ajudar l'equip. “Les coses ens estan sortint bé però això és molt llarg i cal continuar treballant com ho hem fet fins ara.” L'evolució del dolor marcarà quan pot tornar a trepitjar els terrenys de joc.

EL PROTAGONISTA

Les coses estan sortint molt bé, però això és molt llarg i hem de continuar treballant fort
Pol Compte
davanter de la jonquera
Tenim molta confiança però tampoc crec que l'aturada ens freni. Fins i tot anirà bé
Àxel Vizuete
entrenador de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)