Territorial

A domicili no troben la manera

Divisió d'honor juvenil. El Girona cau amb polèmica al camp d'un rival directe després d'encaixar un gol desafortunat en l'inici de la segona meitat quan tenia el partit controlat

L'empat de la setmana passada contra el líder, el Mallorca, s'havia de fer bo ahir amb una victòria al camp del penúltim, el Lleida, però el Girona va haver de fer el viatge de tornada una vegada més amb les mans buides. Els de Robert Vila, que són un rival molt difícil de batre a Vilablareix, encara no han trobat la tecla per sumar fora de casa, i quan només falta un partit per acabar la primera volta tan sols han sumat 3 punts dels 21 possibles a domicili –van guanyar 1-2 al camp del San Francisco. Ahir al camp del Lleida el Girona va arrencar el partit amb molta serietat. Després d'un parell de tímids avisos dels locals, els gironins van agafar el control del partit. Amb paciència, els gironins van aconseguir trencar l'entramat defensiu del Lleida en més d'una ocasió, i Pol Blay i Èric Torres van tenir dues clares ocasions per obrir el marcador abans del descans, però el gol no va arribar. En la represa, qui sí que va tenir la sort de cara va ser el Lleida. Els de la Terra Ferma, que en els últims minuts de la primera part ja havien posat una marxa més, es van trobar amb un gol pràcticament sense esperar-lo. En un llançament de falta de Mario, Torres va desviar la trajectòria i va fer inútil l'estirada de Santaló, que no va poder fer gaire més que veure com la pilota acabava al fons de la xarxa (48'). Tot i la galleda d'aigua freda que va suposar el gol dels lleidatans, el Girona va tornar a controlar el partit. Aquesta vegada, però, els de Robert Vila no van estar gaire fins en els metres finals i van desaprofitar nombroses arribades que no van acabar en res. Tot i això, en els últims minuts de partit, el resultat podria haver canviat si no hagués estat perquè el col·legiat va anul·lar un gol a Pimentel per un fora de joc molt dubtós. Una vegada més, però, ahir no era el dia.

LLEIDA ESP. 1 GIRONA 0

LLEIDA ESPORTIU: Porta, Binseny, Marcel, Vice (Pere, 66'), Traguany, Max, Roger (Gerard, 62'), Mario, Borda, Juan (Sergi, 77') i Eloi (Leo, 83'). GIRONA: Santaló, Abde (Guillem, 46'), Mario, Caste, Álamo, David, Puig (Pimentel, 60'), Curu, Joel, Torres (Bargalló, 50') i Blay (Verdaguer, 80'). GOLS: 1-0 (48') Mario. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: Als locals Borda i Porta; i als visitants Abde, Bargalló i Pimentel. T.V.: Cap.