Nàstic

Al final surt creu

Nàstic. En un duel descontrolat, els grana es beneficien dels rebots en la primera part fins que s'endarrereixen en excés en la segona i acaben rebent l'empat per un gol en pròpia porta (88')

Semblava que el Nàstic sobreviuria a un partit obert i descontrolat, ja que les accions amb rebots en la primera meitat, amb el gol en pròpia porteria de Morcillo i el d'Àlex López, el van afavorir, però en la segona va cedir la iniciativa a un Almeria que va insistir fins que va empatar. També amb sort, ja que el 2-2 el va marcar Àlex López en pròpia porteria (88'). El Nàstic va començar amb molta verticalitat i ja havia fet dues aproximacions a l'àrea del rival quan en el minut 3 va arribar el primer gol. Assistència de Palanca a Emana, que trenca el fora de joc i fa una passada enrere que acaba amb la pilota al fons de la porteria gràcies a un mal rebuig de Morcillo. Un cop de sort després del qual el Nàstic es va tancar en excés i es va veure sorprès per la mobilitat en atac d'un Almeria que trobava forats a la rereguarda grana, sobretot per la dreta. Quique González va estar a punt de rematar bé a boca de canó una centrada de Zongo abans que Lolo Reyes agraís trobar-se la pilota morta a la frontal de l'àrea amb poca oposició, després d'una centrada des de la dreta de Iago Díaz i un rebuig. El migcentre de l'Almeria no ho va desaprofitar i va batre Reina amb un xut dur (17'). El partit es mantenia obert i entretingut perquè hi havia espais i els dos equips eren verticals. Un servei llarg de Reina que va superar els centrals va acabar amb una falta de Morcillo sobre Rayco. Palanca la va xutar prop de l'escaire, Cuesta va volar per enviar-la al pal, Emana va xutar malament en el rebuig i Àlex López, atent, la va empènyer a dins (27'). Una altra acció en què els rebots havien afavorit un Nàstic molt connectat al partit. Els grana semblaven haver resolt les fuites en defensa incrementant l'atenció en els desdoblaments dels andalusos i no van patir per mantenir l'avantatge fins al descans. El Nàstic va pecar de conservador en la segona meitat. L'Almeria era qui més portava la iniciativa. Tocava i arribava bé a la zona de perill, però li faltava precisió en la passada decisiva o en la rematada. El pas dels minuts semblava el millor remei per als tarragonins, sobretot perquè van començar a tenir alguna oportunitat a la contra, sobretot una en què Jean Luc va fer una centrada que va acabar als peus de Mossa, que va xutar al cos d'un defensa. Però l'Almeria va tornar a millorar. En el minut 85, Chuli, després d'una retallada, es va quedar en bona posició, però va xutar massa centrat. Tot seguit, una acció a pilota aturada va acabar amb Àlex López rematant de cap en pròpia porteria lluny de l'abast de Reina (88'). Els últims minuts van ser caòtics, amb un gol anul·lat a Àlex López, un penal demanat per mans de Dubarbier i, a l'altra àrea, Reina salvant el 2-3 de Chuli.

NÀSTIC 2 ALMERIA 2

NÀSTIC: Reina, Xisco Campos, Xavi Molina, Iago Bouzón, Mossa, Rocha, Tejera (Cristian Lobato, 75'), Palanca (Naranjo, 54'), Emana, Rayco (Jean Luc, 65') i Àlex López.. ALMERIA: Julián Cuesta, Iago Díaz, Morcillo (Montoro, 46'), Cuéllar, Dubarbier, Fran Vélez, Lolo Reyes (Eldin, 74'), Zongo, Iván Sánchez (Pozo, 61'), Chuli i Quique González. GOLS: 1-0 (3') Morcillo, en pròpia porteria. 1-1 (17') Lolo Reyes. 2-1 (28') Àlex López. 2-2 (88') Àlex López, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Sagués Oscoz. T.G.: Als locals Reina, Mossa, Tejera, Bouzón i Emana, i als visitants Morcillo, Lolo Reyes, Montoro i Iago Díaz. T.V.: Al tècnic visitant Vicente Moreno (91') PÚBLIC: 5.897 espectadors.