2a divisió FEF

El Reus continua a la seva i no perdona a Torrent

Victòria de mèrit. El conjunt roig-i-negre sap com afrontar un partit complicat i eixampla la distància respecte al segon classificat, que perd dos punts

Ni la ressaca de la copa, ni un rival fet un nyap, ni la pressió per ser el líder, ni res. Mentre els aspirants van ensopegant pel camí, el Reus continua a velocitat de creuer, amb 35 punts, la fita que s'havia marcat Natxo González per acabar la primera volta, quan encara falten tres partits per a l'equador de la temporada. El partit va començar força aturat, sense ocasions de mèrit per a cap dels dos equips. La protesta de l'Huracán –els jugadors es van negar a competir durant el primer minut i van mostrar pancartes en què demanaven la dimissió de la directiva– va ser el més destacat dels primers compassos. L'entrada de Vítor per la lesió de Carbia va ser determinant per desencallar el matx, perquè va servir una centrada a Fernando per inaugurar el marcador. L'Huracán va buscar l'empat i va arribar al segon temps amb possibilitats, però se li van acabar amb el penal que va marcar Colorado. Jandro va escurçar la distància, però el Reus es va endur els punts.

HURACÁN 1 REUS 2

HURACÁN: Paco, Barreda, Espín (Tariq, 73'), Moiguel, Gomis (Álvaro, 51'), San Julián (Moscardó, 59'), Javi Soria, Aridai, Jandro, Peris i Cubillas. REUS: Badia, Benito, Olmo, Moyano, Ángel, Folch, Rafa, Carbia (Vitor, 24'), Colorado, Rico (Dinis, 80') i Fernando (Èdgar Hernández, 63'). GOLS: 0-1 (26') Fernando. 0-2 (58') Colorado de penal. 1-2 (60') Jandro, de penal. ÀRBITRE: Lax Franco. T.G.: Als locals Soria, San Julián, Jandro, Paco, Miguel, Espín i Moscardó; i al visitant Colorado.

Els jugadors de l'Huracán paguen els àrbitres

Els jugadors de l'Huracán van haver de pagar els àrbitres del partit d'ahir contra el Reus. La directiva del conjunt valencià va haver de ser retinguda mentre marxava de l'estadi amb els 400 euros recaptats ahir i van ser obligats a utilitzar-los per pagar els àrbitres. Com que aquests valen 1.000 euros, els 600 restants els van haver de posar el cos tècnic i els jugadors de la seva butxaca. Els 400 euros recaptats i que
s'emportava la directiva –després van declarar que pagarien els àrbitres durant el dia d'avui– van ser recaptats en el taquillatge d'ahir i en diverses rifes i sortejos que van impulsar els jugadors per solucionar els problemes econòmics que fa temps que arrossega l'entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)