2a divisió FEF

Ñoño connecta el Cornellà

En l'afegit. El defensa recull i clava un golàs en el temps afegit per donar el primer triomf en sis partits al conjunt de Jordi Roger

Tenia un cert dèficit el Cornellà després de sis jornades sense guanyar. Però el lateral Ñoño, un heroi inesperat, va emergir en el temps afegit per batre l'exporter del Cornellà Marc Martínez i embutxacar-se els tres punts, necessaris per als verds perquè era un rival directe i per mantenir-se en zona de promoció d'ascens. La primera part va ser extremadament igualada. Va haver-hi poc futbol perquè els dos equips van optar clarament pel joc directe però només es van poder comptar un parell d'ocasions destacables de l'Alcoià i una dels locals. En el segon temps, l'Alcoià va semblar més dominador però més territorialment que no pas en ocasions. De fet, només hi havia xuts llunyans i internades poc profitoses. En els últims deu minuts, el Cornellà va prémer l'accelerador i va començar a sovintejar l'àrea rival. En l'afegit, Ñoño va clavar un xut al fons de la porteria i va fer embogir tot el municipal verd.

CORNELLÀ 1 ALCOIÀ 0

CORNELLÀ: Marcos. Joel (Lucas, 30'), Ñoño, Borja, Uche, David Fran Piera, Caballé (Masqué, 82'), Xemi, Enric i Oscar Muñoz (Antonio, 75'). ALCOIÀ: Marc Martínez, Devesa, Navarro, Mario (Mongil, 53'), Oscar López, Miranda (Julio de Dios, 76'), Alfaro (Abraham 63'), Rubio, Borja Sánchez, Yassin i Alex Rubio. GOLS: 1-0 (92') Ñoño. ÀRBITRE: Álvarez Fernández. Als locals Uche, Enric, Borja, Lucas i Ñoño; als visitants Miranda i Abraham. PÚBLIC: 615 espectadors al municipal de Cornellà.