2a divisió FEF

Dos retorns desitjats

Directes a l'onze. Rodri va tornar a alinear Jorge Rojas a l'eix central i Alberto Perea a l'atac, després que tots dos superessin al llarg de la setmana passada les respectives molèsties físiques

Rodri, el tècnic de l'Olot, va presentar només dos canvis en l'onze que va alinear al camp de l'Hospitalet (1-1) respecte al del penúltim partit, al municipal contra l'Espanyol B (2-1). Les dues novetats van tenir com a protagonistes dues peces clau en els esquemes de l'entrenador de Sant Feliu de Llobregat. I és que Jorge Rojas va tornar a l'onze a l'eix central després de perdre's els dos últims partits per problemes físics. El de Santa Coloma va formar parella amb Jose Martínez, va completar un bon partit i va fer el 0-1 que avançava momentàniament els olotins (74').

En atac, Alberto Perea, que per culpa d'un cop es va perdre l'últim duel, va reaparèixer per jugar com a segona punta al darrere d'Uri Santos. El manxec no va fer el seu millor partit, però va tornar a mostrar evidències de la seva qualitat. Perea es va quedar sense marcar i finalitza així una ratxa que l'havia portat a fer una diana en cada un dels últims quatre partits. L'atacant va jugar 45 minuts, i igual que Rojas va semblar que havia superat les molèsties físiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)