2a divisió FEF

Prohibit parlar?

Entrenadors expulsats. Gairebé la meitat dels equips de la categoria (9 de 20) han vist com el seu tècnic ha estat expulsat

“És que no he dit absolutament res. Però ells són la llei i s'ha de complir, i crea una mica d'impotència tot plegat”, deia públicament Miguel Álvarez després de ser expulsat fa algunes setmanes contra el Vila-real B. El tècnic del Sabadell, normalment afable amb els àrbitres, ha estat un dels nou castigats pels col·legiats aquest curs.

Aquesta temporada està resultant especialment cruenta en aquest sentit, i només quatre dels vint equips que disputen competició, després de setze jornades, no han vist com cap dels membres del seu cos tècnic ha estat amonestat. Fins a nou tècnics han estat expulsats en una ocasió com a mínim aquest curs, i un 70% dels entrenadors han vist alguna targeta.

Curiosament, vuit dels nou entrenadors expulsats dirigeixen equips classificats a partir de la desena plaça; l'excepció, Galiana, que entrena l'Eldenc (setè). D'altra banda, els tres equips que menys grogues han vist en la lliga (Lleida Esportiu amb 34, Olot amb 35 i Reus Deportiu amb 38) tampoc no han estat advertits a la banqueta. “El problema és que ells es passen i la sanció mínima és de dos partits”, diu un dels entrenadors amb els quals hem contactat. “Durant el partit no podem fer res i, a la mínima, vénen disparats cap a tu per amonestar-te o expulsar-te.” Tot i això, hi ha entrenadors que també són comprensius amb la tasca arbitral: “Xiular és molt complicat, i per això prefereixo no protestar ni muntar cap xou”, diu un altre dels entrenadors consultats, que també reconeix que “hi ha assistents que potser sí que estan més pendents de la banqueta”.

Nico López
Llosetí
Dues expulsions
Posse
Pobla Mafumet
Una expulsió i quatre amonestacions
Manolo González
Badalona
Una expulsió i dues amonestacions
Galiana
Eldenc
Una expulsió i una amonestació
Planagumà
Espanyol B
Una expulsió i una amonestació
Raúl Garrido
Huracán
Una expulsió i una amonestació
Rodri
Olot
Una expulsió
Miguel Álvarez
Sabadell
Una expulsió
Villafaina
Llevant B
Una expulsió
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)