Nàstic

El final de primera volta, decisiu

Nàstic. Abans d'arribar a la 21a jornada, els cinc propers rivals són aspirants a la promoció d'ascens

La resposta a l'exigència dels cinc propers rivals marcarà el tarannà del Nàstic de cara a la segona part de la lliga. El conjunt grana tancarà la primera volta contra equips contigus en la taula de classificació, ja que cap supera els tres punts de diferència ni per dalt ni per abaix.

La igualtat de la lliga fa que el Leganés (10è, 23 punts), el Saragossa (3r, 26), l'Osasuna (4t, 26), el Lugo (11è, 23) i l'Alavés (2n, 29) estiguin molt a prop els uns dels altres. I en aquest punt de la lliga, els de Vicente Moreno hi hauran de treure bons resultats si es volen consolidar en la part alta de la classificació. Cada victòria comptarà amb el valor doble perquè restarà punts a rivals directe.

Abans de Nadal

Abans d'acabar la primera volta, el Nàstic té una meta volant prèvia a l'aturada de Nadal amb dos partits exigents: al camp del Leganés (diumenge, 17 h) i a casa contra el Saragossa, que s'ha establert en la part alta de la taula. Els dos equips, a més, estan vivint un bon moment, perquè han encadenat dues victòries. El Leganés no ha perdut a casa en tota la competició i el Saragossa només ha encaixat una derrota a domicili.

Palanca, amb una lesió muscular

El Nàstic no ha volgut donar terminis de la lesió de Miquel Palanca, però l'extrem té un trencament fibril·lar a l'isquiotibial de
la cama esquerra que el
fa ser seriós dubte per a la visita a Leganés. Els serveis mèdics del club van fer unes proves al jugador,
que va haver de ser substituït en l'últim partit contra l'Almeria al Nou Estadi per aquesta lesió, i van determinar que necessita fer feina específica al marge del grup per rehabilitar la zona lesionada. Palanca, fitxat aquest estiu, començava a tenir continuïtat a l'onze de Vicente Moreno, després d'encadenar cinc titularitats que li van donar molt protagonisme en el joc d'atac de l'equip grana. Tot i això, mai ha pogut completar els noranta
minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.